Endelig ei løsning for fontenen i Fauske sentrum!

Fauna KF tok initiativ til å få fontenen i Fauske sentrum i drift igjen på senvinteren i år. Nå håper vi å se den i aksjon i løpet av juni.

Kristian Amundsen og Tom Vidar Karlsen i Fauna KF med fontenen som endelig skal settes i stand.

Samarbeid

Sammen med SKS, Rørleggern Fauske, Fauske Elektro, Fauske Båtforening, Wenberg Fiskeoppdrett og Folden Akva, sørger nå Fauna KF og Fauske kommune for at fontenen i Fauske sentrum endelig kommer i drift igjen.

- Et fantastisk engasjement og bidrag fra næringslivet og kommunen gjør at vi nå kan gå i gang med reparasjon og vedlikehold av fontenen, sier daglig leder i Fauna Kristian Amundsen.

Juni

- Reparasjon og vedlikehold kan nå starte, og da har vi et klart mål om å ha fontenen i drift i løpet av juni. På den måten har vi Fauskes største blikkfang klart til den store sommerturismen starter, sier Tom Vidar Karlsen i Fauna.

Positivitet

Fontenen har siden driftsstart i 2015 vært et populært blikkfang for både Fauske kommunes innbyggere, tilreisende og turister.

- Med nødvendig reparasjon, vedlikehold og en driftsplan vil vi endelig få en av Fauskes stoltheter i drift, sier Amundsen som avslutningsvis ønsker å rette en stor takk til næringslivet i regionen.

Forrige
Forrige

Et viktig steg for ny gruvedrift i Sulitjelma

Neste
Neste

Indeks Fauske