Besøk hos Finneid Sveiseverksted AS

Finneid Sveiseverksted er en hjørnestensbedrift i Fauske og har gjennom snart 50 år blitt en stabil og trygg aktør i en utfordrende bransje. Selskapet, som er Nord-Norges største stålentreprenør, sysselsetter omkring 50 personer og har prosjekter både i inn- og utland.

Selskapet eies og drives av de tre søsknene Tor Kato, Dag Egil og Gry-Janne, som har vært involvert i driften siden 70-tallet. Mangeårig tett samarbeid med lokalt næringsliv har vært avgjørende for selskapets vekst og stabilitet - noe alle tre er veldig takknemlige for. Ordrebøkene er for tiden fulle og fremtidsutsiktene lyse.

– Tett samarbeid med lokalt næringsliv har vært avgjørende for oss og har gitt gode synergieffekter.

Tor Kato Rugås, daglig leder i Finneid Sveiseverksted

Som bransjen for øvrig opplever Finneid Sveiseverksted utfordringer knyttet til rekruttering. Den siste tids dårlige kronekurs har gjort det vanskelig å skaffe utenlandsk arbeidskraft, samtidig som det er få til ingen utdanningsmuligheter i området for sveisefaget. Selskapet har til tross for dette klart å stabilisere omsetningen og skapt et godt arbeidsmiljø for trofaste medarbeidere.

– Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi etterstreber hele tiden å sørge for et godt arbeidsmiljø hvor alle trives.

Gry-Janne Rugås, økonomisjef i Finneid Sveiseverksted

Vi i Fauna ønsker å takke for et hyggelig besøk og gratulere Finneid Sveiseverksted med femti fantastiske år!

Les mer om Finneid Sveiseverksted på deres nettside.

Forrige
Forrige

- Stort engasjement i det lokale næringslivet

Neste
Neste

Folkemøter flere steder: – Vi trenger dine innspill