Vel overstått Arctic Race of Norway

Vi begynner etter hvert å lande etter noen hektiske måneder, uker og fantastiske dager med ARN.

– Tusen takk til alle dere som har vært med og bidratt slik at vi fikk gjennomført Arctic Race på en så fantastisk måte.

Kristian Amundsen, daglig leder i Fauna KF.

For 8 måneder siden fikk Fauna KF oppdraget av Fauske kommune med å koordinere arbeidet med målgang både i Fauske sentrum og Jakobsbakken.

Prosjektgruppa har gjort en fenomenal innsats og det har vært fantastisk å oppleve det positive engasjementet og stå-på-viljen fra start til gjennomføring.

I Fauske har vi et fantastisk frivillighetskorps som ser muligheter og ikke er redd for å ta i et tak når det trenges. I tillegg har vi noen personligheter som gjør ikke bare det lille ekstra, men det stooore ekstra og disse gir inspirasjon og engasjement til mange flere enn de aner. Dere vet hvem vi tenker på og dere sammen med de andre fortjener en stor takk.

Så vil vi takke for alle positive tilbakemeldinger Fauske og Salten har fått regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Sykkelrittet og TV-bildene har fått en global oppmerksomhet som man bare kunne drømme om. Totalt har 189 land vist Arctic Race of Norway.

Når vi ser tilbake på den innsatsen og de mange 1000 timer som er lagt ned – har vi noe igjen for det? Vi mener at hver eneste time var ei god innvestering og vi har vært med på å tilrettelegge for et historisk flott ARN 2024 både gjennom TV ruta, men også en fantastisk folkefest.

Fauske kommune har nok en gang bevist at vi er en arrangør i toppklasse.

Forrige
Forrige

Innspillsmøte om reiselivsutviklingen i Salten

Neste
Neste

Endelig Gata24!