Årskonferanse for Fauske Næringsforum

"Hvordan bli sterkere sammen" er tittelen på årets konferanse.

Vi løfter frem samarbeid, suksesshistorer, satsing og store ideer.

Vårt mål er å styrke kunnskapen om lokalt næringsliv, og skape en felles identitet og stolthet, og bygge positivt omdømme  for hele Indre Salten. Og ikke minst, så løfter vi fram lokale bedrifter og mennesker som har lykkes.


Det blir både faglig innhold og ikke minst det blir WOW faktor med levende musikk og muligheter for å svinge seg på kvelden.

Det blir både dag, og kveldsarrangement hvor du får servert nydelig mat med velkomstdrink og drikke til maten og sist men ikke minst, det blir delt ut priser. 

Her er noe av programmet;

  • Regiondirektøren i NHO Nordland, Hans Christian Kaurin Hansson kommer.

  • Kunnskapssjefen i SpareBank1 Nord-Norge, Jeanett Gundersen kommer. Hun vil snakke om "Ung arena - Attraktive Nord-Norge"

  • Roger Finjord kommer, han snakker om "jakten på det gode laget

  • Eldbjørg Synnøve Fagerjord fra Grønnfjelldal orienterer om suksessen de har hatt i den lille bygda hvor de har løftet utviklingen sammen, med innlegget "Det itno så kjæm tå seg sjøl".

  • Kitt Grønningssæter som er leder for Visit Helgeland skal snakke om "reiselivets tryllestøv", om mulighetene vi har i Salten.

  • Elin Beate Johannesen i Beiarpuls orienterer om prosjektet "Sammen i Salten"

  • "Den lokale timen"

    • Her har fått med oss lokale næringslivsledere fra Saltenområdet som forteller om reisen de har hatt i næringslivet (les mer om innholdet i under program)


Sett av tidspunktet i kalenderen allerede nå, vi lover et knallbra arrangement med utdeling av priser og levende musikk på kvelden med selveste Robert og Espen, to lokale helter som er kjent for å lage god stemning under mottoet "på grensen til allsang".

Årskonferansen finner sted på Fauske Kino / Scandic Fauske Hotell tirsdag 08.10 kl. 12:00.

Påmelding og mer informasjon finner du her.

Forrige
Forrige

Bli med på tur inn i Sjunkhatten Folkehøgskole!

Neste
Neste

Fauna besøkte rekrutteringsdagen “Følg drømmen - ikke strømmen”