Norsk Landbruksrådgivning og Inn på tunet Norge SA inviterer gårdbrukere til kurs for å lære mer om Inn på tunet. Kurset arrangeres digitalt på teams over fire kvelder. Tidspunktene for kurset er:
29. august 18:00-21:00
5. september 17:00-21:00
19. september 17:00-21:00
26. september 17:00-21:00
Les mer om kurset og meld deg på hos Inn på tunet Norge SA.
Målet med kurset
På Inn på tunet-nettsidene til Stiftelsen norsk mat, står det at målet med kurset er:
- Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
- Få god kjennskap til Stiftelsen Norsk Mat sitt kvalitetssystem for IPT. Kunne bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og arbeidsverktøy.
- Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
- Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan man levere og hvilke krav stilles.
- Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
- Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell og organisering.
- Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget tilbud, og bevissthet på egen rolle.