"Årets kraftkvinne"

Mandag ble konsernsjef i Salten Kraftsamband, Liina Veerme, kåret til «Årets Kraftkvinne». Den gjeve prisen ble delt ut av olje- og energiminister Tina Bru.

Mandag kunne Energi Norge opplyse om at konsernsjef i Salten Kraftsamband (SKS), Liina Veerme, er blitt kåret til "Årets kraftkvinne"

De skriver; Kraftkvinnene er et nettverk for alle kvinner i fornybarnæringen. Nettverket ble startet i mars 2019 og har i dag tett oppunder 600 medlemmer fra alle deler av næringen.

Det er nettopp Kraftkvinnene som står bak kåringen «Årets Kraftkvinne» i Norge. Det kom inn 76 nominasjoner på 56 kraftkvinner fra hele landet.

Og mandag ettermiddag var endelig ventetiden over. Under et digitalt arrangement ble tidenes første «Årets Kraftkvinne», Liina Veerme, hedret av bransjen og statsråd Tina Bru.

– Jeg er veldig overrasket og veldig glad over prisen, og jeg mener at vi bør heie på alle kvinnene som ble nominert. Jeg håper jeg kan være et slags forbilde for unge studenter som er på vei inn i arbeidslivet, og at de legger merke til at ledere i bransjen kan ha ulikt utseende og ulik alder, sier Liina Veerme.

Trykk her for å lese hele saken på Energi Norges hjemmesider

Fauna er stolte av å ha Liina som sittende styremedlem. Vi ønsker å gratulere henne med den gjeve tittelen!

Liina Veerme er kåret til "Årets kraftkvinne" av